Søg
Produkter
  Menu Close

  Arthro Forte Shots - 20x25ml

  Leverandør: Z-Konzept
  Indeholder høje doser af MSM, glucosamin, chondroitin og kollagen. Den indeholder også vitamin B6 og mangan. Mangan bidrager til normal dannelse af bindevæv.
  SKU: FIT00438
  Tilgængelighed: 11 på lager
  150,00 RON
  i h

  Indeholder høje doser af MSM, glucosamin, chondroitin og kollagen. Den indeholder også vitamin B6 og mangan. Mangan bidrager til normal dannelse af bindevæv.

  I modsætning til de fleste andre lignende produkter på markedet har vi udviklet et mere bekvemt og letabsorberet kosttilskud. I Arthro Shots har vi kombineret alle de kendte ingredienser, der er forbundet med støtte til ledbånd eller led: glucosaminsulfat, chondroitinsulfat, methylsulfonylmethan (MSM), hydrolyseret kollagen og mangansulfat. Glucosamin og chondroitin udgør grundlaget for leddene. MSM leverer svovl, et vigtigt element til opbygning af brusk. Hydrolyseret kollagen er et strukturprotein, der er ansvarlig for bindevævets fleksibilitet og tæthed. Det kan også aktivere bruskcellerne til at producere mere bruskvæv. Mangan bidrager til normal dannelse af bindevæv og vedligeholdelse af normale knogler. Til denne unikke formulering har vi tilsat naturlig mangopulp for et lækkert kosttilskud, som du kan nyde hver dag!

  Anbefalet dosis: 1 ampul om dagen. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.

  Ingredienser: Aktive ingredienser: Hydrolyseret kollagen 9%, mangopulp 7,5%, glucosaminsulfat (indeholder skaldyr), chondroitinsulfat, methylsulfonylmethan, mangansulfat, pyridoxinhydrochlorid, og inaktive ingredienser: surhedsregulerende middel, citronsyre, aroma, konserveringsmiddel, kaliumsorbat, sødestoffer, natriumcyklamat, acesulfam K, saccharin, emulgator: E471.

  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Luk
  *
  *
  • Dårlig
  • Fremragende
  *
  *
  *