Søg
Produkter
  Menu Close

  FLYDENDE MAGNESIUM + B6 AMPULLER

  Leverandør: Z-Konzept
  Flydende magnesium ampuller 20x25 ml - Forebygger muskelkramper
  SKU: FIT00437
  Tilgængelighed: Ikke på lager
  99,00 RON
  i h

  For magnesium har vi valgt den flydende form, da den giver bedre og hurtigere absorption, hvilket garanterer øjeblikkelig virkning. Vi bruger magnesiumcitrat for at opnå høj biotilgængelighed. 260 mg magnesium udgør mere end 2/3 af den dagligt anbefalede mængde. Vi har tilsat 1,4 mg vitamin B6 pr. portion for at støtte magnesium i at reducere træthed. For at give en naturlig og frisk smag indeholder magnesium + B6 Z-Konzept koncentreret naturlig appelsinsaft.

  Magnesium er absolut essentielt, især for aktive personer med en sund livsstil, som du kan se fra de godkendte EFSA påstande: Magnesium bidrager til at reducere træthed, opretholde normal elektrolytbalance, normal energimetabolisme, normal nervefunktion, normal muskelfunktion, normal proteinsyntese, normal psykologisk funktion, vedligeholdelse af sunde knogler og tænder. Magnesium i produktet hjælper med musklernes normale funktion og opretholdelse af elektrolytbalance samt med at holde knogler og tænder sunde. Magnesium og vitamin B6 bidrager også til at opretholde en passende energimetabolisme og normal funktion af nervesystemet.

  Derudover hjælper disse ingredienser med at reducere træthed og støtte opretholdelsen af normal psykologisk funktion. Vitamin B6 hjælper med korrekt cysterinsyntese og opretholdelse af passende homocysteinemetabolisme. Vitamin B6 bidrager til opretholdelse af normal protein- og glykogenmetabolisme og regulerer også hormonaktiviteten.

  Anbefalet dosis: 1 ampul dagligt, især efter træning. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.

  Ingredienser: Vand, syre - citronsyre; syreregulator - trinatriumcitrat; kaliumcitrat (kalium), sødestoffer: sukralose, acesulfam K; konserveringsmidler: kaliumsorbat, natriumbenzoat; magnesiumcitrat (magnesium), aromaer, pyridoxinhydrochlorid (vitamin B6), maltodextrin. Kosttilskud. Indeholder sødestoffer.

  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Luk
  *
  *
  • Dårlig
  • Fremragende
  *
  *
  *