Søg
Produkter
  Menu Close

  FLEXBEAM - Infrarød Genopretningsenhed

  Enhed til genopretning og forbedring af sportspræstationer.
  SKU: FIT03822
  2.490,00 RON
  i h

  FlexBeam, en enhed designet af NASA, der fungerer med infrarødt lys, giver en optimal fysiologisk respons i følgende situationer:

  LINDRER SMERTE - Oplev smertelindring og fremskynd helingen ved at forbedre ilttilførslen til beskadiget væv, hvilket reducerer ubehag forårsaget af iltmangel.

  REPARERER MUSKLER - Forbedrer blodgennemstrømningen for at eliminere muskelsmerter ved at fjerne ophobning af mælkesyre. Aktiverer stamcelleaktivitet for at regenerere muskelvæv, hvilket hjælper med en hurtigere restitution og heling.

  OPLAD DIN ENERGI - Oplad dine cellers batterier ved at levere det lys, som mitokondrierne har brug for til at producere energi i form af ATP, din krops energikilde.

  GENOPRET BEDRE - Uanset om du kommer dig efter en skade eller en krævende dag, kan det kortbølgede infrarøde lys fremskynde din restitution og hjælpe din krop med at komme sig mere effektivt og selvhelbrede.

  FlexBeam er en infrarød genopretningsenhed, der er genialt designet til at give en optimal fysiologisk respons for dig, dine kære og endda dine kæledyr. Det røde lys, der udnyttes af FlexBeam, er ikke-invasivt, ikke-giftigt og videnskabeligt understøttet af tusindvis af specialistvurderede studier, der klinisk har bevist at understøtte kroppens naturlige helbredelsesevne. I modsætning til andre infrarøde genopretningsenheder på markedet er FlexBeam designet til den menneskelige krop. Dets unikke design gør det muligt for lyset at trænge dybt ind i svært tilgængelige områder af kroppen, såsom knæ- og skulderled, hvilket er umuligt at opnå med flade lyskilder.

  Hvordan fungerer FlexBeam?

  Med teknologi udviklet af NASA er FlexBeam den første infrarøde terapienhed, der tilbyder lokaliseret lys, hvor du har brug for det. Specialister fra Research Health har brugt timer på forskning, udvikling og test af FlexBeam og har produceret det bedste bærbare røde lys på markedet!

  Det unikke design gør det muligt for det røde lys at målrette bestemte områder af kroppen, såsom knæ, ryg eller skuldre osv. Disse områder er svære at nå med andre konventionelle infrarøde terapiværktøjer. Dette betyder, at du får fordelene ved at bruge infrarødt lys direkte i de muskler og led, du ønsker. De fantastiske ting stopper ikke her.

  Her er yderligere 6 grunde til, at FlexBeam er det rigtige produkt for dig:

  1. Let justerbare velcrobånd - Velcrobåndene giver dig mulighed for at justere enheden og anvende det røde lys hvor som helst på kroppen. Båndene er så praktiske, at du kan lave mad, læse eller se dine yndlingsserier, mens du bruger FlexBeam.
  2. 3 intensitetsniveauer - De fleste røde lysprodukter har kun et intensitetsniveau. FlexBeam tilbyder tre forudindstillede indstillinger, så du kan nyde forskellige intensiteter for at maksimere de sundhedsmæssige fordele, du vil opleve.
  3. Super kraftigt batteri - Dette produkt leveres med et batteri, der holder til 5 sessioner på en enkelt opladning.
  4. Ultralette bæretaske - Tag din FlexBeam med dig overalt med den lette og robuste bæretaske.
  5. To års garanti - Enhver lille problem med enheden vil vi reparere under den toårige garanti.

  SPECIFIKATIONER:

  • Dimensioner: 35 cm x 13,5 cm x 4,5 cm;
  • Vægt: 775 g / 1,65 lbs;
  • Tilgængelige farver: kulgrå;
  • Bølgelængde: 635 nm + 810-850 nm;
  • Materialer: ABS-PC plast og silikone;
  • Garanti: 2 år.
  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Luk
  *
  *
  • Dårlig
  • Fremragende
  *
  *
  *